Eerste Vriendenvoorstelling Openluchttheater De Pinkenberg

Wanneer: zondag 23 augustus 2020, 16:00 uur
Wie: Singer-songwriter Tim Knol met een solo-optreden
Waar: Openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Velp/Rozendaal

De Commissie van Beheer heeft in januari 2020 toegezegd een bijdrage te leveren aan de renovatie van het Openluchttheater De Pinkenberg door 6 bankjes aan te schaffen met in totaal 24 zitplaatsen.

Eén maal per jaar zal er door het RIQQ een ‘vriendenvoorstelling’ worden geprogrammeerd die gratis toegankelijk is voor alle sponsoren van deze crowdfunding actie. Dat betekent dat wij jaarlijks 24 gratis toegangskaarten zullen weggeven aan geïnteresseerde inwoners van Velp. 

Ondanks het feit dat de renovatie is nog niet is afgerond en dat nog niet alle bankjes zijn gesponsord wordt toch een eerste Vriendenvoorstelling geprogrammeerd.

Dat we ook nog steeds te maken hebben met corona-maatregelen betekent dat niet alle zitplaatsen in het Openluchttheater gebruikt kunnen worden. 
Daarom zijn voor de Geërfden nu ‘slechts’ 6 gratis kaarten beschikbaar. 
En die gaan we, zoals we eerder al beloofden, weggeven. Zie ook: http://geerfdenvanvelp.nl/crowdfunding-pinkenberg/

Wie hiervoor belangstelling heeft of misschien voor het eerst eens wil kennismaken met dit mooie openluchttheater kan zich t/m zaterdag 4 juli per e-mail aanmelden bij de secretaris (info@geerfdenvanvelp.nl) met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Onder de inzenders worden dan deze 6 kaarten verloot.
Op zondag 5 juli krijgen de gelukkigen hun digitale toegangsbewijs toegestuurd en worden ook de gegevens van alle inzenders weer gewist.

Wilt u (extra) kaarten aanschaffen voor deze voorstelling, dan kan dat hier: https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/concert/tim-knol  

Wilt u ook een financiële bijdrage leveren aan dit unieke theater en het culturele aanbod in het groene dorp Velp, ga dan voor meer informatie naar https://cultuurbedrijfriqq.nl/nieuws/crowdfunding-pinkenberg-openluchttheater