Aankondiging: Heidewerkdag Rozendaalse Veld op 24 februari 2018

De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar is de Heidewerkdag op zaterdagochtend 24 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Op de parkeerplaats van het hondenlosloopgebied ten zuiden van het Rozendaalse Veld (Kluizenaarsweg) verzamelen de vrijwilligers zich. Dit jaar is burgemeester Carol van Eert erbij.

Kent u het Rozendaalse Veld? Loopt u er hard, wandelt u er, met of zonder hond, plaatst u bijenkasten, of geniet u daar op een andere manier? En houdt u ook van werken in de natuur? Kom deze ochtend dan helpen!
Trek stevige schoenen en eventueel regenkleding aan. Neem werkhandschoenen mee en als het kan ook een scherpe snoeitang of takkenschaar. Er wordt geëindigd met heerlijke erwtensoep!

Gladheid
Bij gladheid wordt de Kluizenaarsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Updates vind je op Facebook en Twitter (@gemeenteRheden.nl). Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met de gemeente Rheden via Rozendaalseveld@rheden.nl of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911.

Heidewerkgroep
Er bestaat ook een vrijwilligersgroep die zich het hele jaar inzet op de heide. Deze groep werkt eenmaal per twee weken op dinsdagochtend. Zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken. U kunt vrijblijvend een ochtend komen en ervaren of dit iets voor u is! Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de gemeente Rheden.