Komt u ook op de Heidewerkdag op 29 februari 2020?

Jaarlijks organiseren de gemeente Rheden en de Geërfden van Velp de Heidewerkdag. Elk jaar op de laatste zaterdag van februari. Dit jaar is dat op zaterdag 29 februari van 9.00 tot 12.30 uur. U bent van harte welkom! Naast het nuttige werk dat we samen doen, is de ochtend bedoeld om de betrokkenheid van de bezoekers onderling en met het Rozendaalse Veld te vergroten.

Kent u nog meer mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn? Mail deze uitnodiging gerust door!

Routebeschrijving Heidewerkdag
We starten om 9.00 uur vanaf parkeerplaats De Brandtoren. Om daar te komen volgt u de navigatie tot Driesprong (Nationaal Park Veluwezoom) en rijd u de (doodlopende) Brandtorenweg in tot de parkeerplaats. Graag zoveel mogelijk samen rijden; er is beperkt parkeerruimte.

Voorbereiding
Zoals altijd is er koffie en thee tussendoor en heerlijke erwtensoep na afloop. Denk aan stevige schoenen, weerbestendige kleding, werkhandschoenen en neem als het kan een snoeitang of takkenschaar mee. Alle handen zijn welkom!

Afgelasting bij gladheid
Bij gladheid wordt de toegangsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Kijk voor actuele informatie op www.rheden.nl/heidewerkdag. Voor meer informatie kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de gemeente Rheden via Rozendaalseveld@rheden.nl of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911.

Ik zie u graag dan!

Met vriendelijke groet,

Marc Budel
Wethouder natuur en landschap
gemeente Rheden